7 Voordelen

  • 1. Onbeperkt bellen voor 0 cent per minuut
  • 2. Super eenvoudige aansluiting
  • 3. Gratis gespecificeerde rekening
  • 4. GEEN inschrijfkosten
  • 5. GEEN abonnement
  • 6. Zekerheid en betrouwbaarheid
  • 7. Trouwe klantentkorting tot wel 40% op het maandbedrag

Onbeperkt bellen voor 0 cent per minuut.

Elke dag ONBEPERKT bellen naar ALLE vaste nummers binnen Nederland buiten de piekuren voor maar € 8,95 per maand. Daarbij belt u uiteraard zeer voordelig naar vaste nummers binnen Nederland in de piekuren en naar mobiele en internationale bestemmingen (7 meest gebelde landen voor maar 1 cent per minuut). Dit zijn België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Groot Brittannië en USA.

Super eenvoudige aansluiting.

Ga naar www.freetel.nl, kies voor particulier of zakelijk toets uw gegevens in, druk op enter en daarna op oké en meer dan dat hoeft u echt niet te doen. Binnen 2 weken belt u voordelig via FREETEL.nl en krijgt u per brief uw persoonlijke code voor uw eigen beveiligde internetpagina.

Gespecificeerde rekening.

Elke maand wordt er een gespecificeerde rekening opgemaakt en online gezet op Freetel.nl. U kunt uw maandrekening controleren en analyseren.

GEEN inschrijfkosten.

Inschrijven bij FREETEL.nl is helemaal gratis. Bij uw inschrijving geeft u ons een machtiging voor automatisch incasso, waarmee wij uw telefoonkosten van uw bankrekening kunnen afschrijven. Per E-mail melden wij u 3 dagen van tevoren welk bedrag wij gaan incasseren indien u hier voor kiest.

GEEN abonnement.

U bent bij FREETEL.nl zo vrij als een vogel en tekent bij ons geen enkel contract. Als u om welke reden dan ook, weer van telefoonmaatschappij wilt veranderen, is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Zekerheid en betrouwbaarheid.

Als u met FREETEL.nl belt, belt u met het betrouwbare netwerk van KPN. Free Record Shop en Freetel.nl staan samen garant voor een goede service, kwaliteit en betrouwbare samenwerking.


Is een flexibel, jong, enthousiast bedrijf dat continue op zoek is om voor u de beste en goedkoopste telefoonverbinding te realiseren. FREETEL.nl werkt volgens de standaarden van telecom waakhond OPTA en is aangesloten bij de Geschillencommissie Telecom. Bestaat al ruim 40 jaar en heeft een naamsbekendheid van 99% en een klantenvertrouwen van 78%. Dat betekent dat 78% van de Nederlanders ons blindelings vertrouwt en u begrijpt dat FREE RECORD SHOP dit vertrouwen nooit zal beschamen en trots is op haar dochter FREETEL.nl.